Cum să planificați și să rezervați o vacanță cu iahtul!

Suntem aici să vă ghidăm într-o aventură spectaculoasă pe apă, pentru că nimic nu se compară cu o vacanță la bordul unei ambarcațiuni. De la relaxare la provocări, la dobândirea unei abilități noi sau la aprinderea simțului aventurii, navigarea este pentru toți cei care îndrăznesc să viseze. Vă recomandăm cu căldură această experiență unică, iar noi vă vom arăta cum să planificați și să rezervați totul în câțiva pași simpli.

1. Ce ar trebui să închiriez?

Dacă sunteți deținător al calificării RYA DaySkipper sau a unei calificări echivalente la nivel internațional, puteți opta pentru închirierea unui iaht “bareboat”. În caz contrar, puteți închiria, dar va trebui să aveți un skipper sau căpitan pentru a conduce ambarcațiunea (costând în general în jur de 150 de euro pe zi).

Primul pas este să vă gândiți cine vă va însoți și câte cabine veți avea nevoie - o săptămână întreagă la bordul unei ambarcațiuni poate părea lungă dacă trebuie să dormiți în salon sau în zona comună, așa că vă recomandăm să asigurați o cabină pentru fiecare persoană. Nu uitați că, căpitanul va avea nevoie de propria cabină (de regulă există cabine dedicate pentru skipperi, însă daca e vară se doarme și pe punte – e păcat să ratăm oportunitatea).

Odată ce știți de câte cabine aveți nevoie și câte persoane vor fi la bord, puteți decide dacă vreți să închiriați un iaht sau un catamaran. Ambele opțiuni au avantaje și dezavantaje: catamaranele sunt mai mari și mai potrivite pentru familii cu copii, dar iahturile oferă o experiență mai autentică sub vele.

Navigarea este pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau mărime. Este perfectă pentru familii și chiar puteți naviga cu un bebeluș la bord! Dacă doriți un plus de confort, puteți închiria o ambarcațiune cu o gazdă (hostess) sau bucătar.

2. Unde să navigăm?

Toate firmele de închiriere cu care colaborăm sunt selectate cu grijă și oferă condiții excelente pentru navigare. Avem firme de charter în Grecia, Croația, Italia, în Franța și putem organiza închirieri și în Scoția sau Anglia. Indiferent de locul de plecare, vă așteaptă o săptămână minunată.

Dacă doriți să aflați mai multe despre fiecare zonă de navigație, puteți consulta ghidurile noastre de destinație pentru a vă face o idee despre ce vă așteaptă și ce puteți vizita. De asemenea, vă punem la dispoziție un itinerariu sugerat pentru a vă ajuta să vă planificați traseul, dar puteți alege și să vă creați propriul itinerariu.

Un alt aspect important este să alegeți punctul de plecare în funcție de accesibilitatea dvs. și în apropierea aeroportului de sosire. Dacă aveți nevoie de transferuri, suntem aici să vă ajutăm să le organizați!

3. Găsiți și rezervați ambarcațiunea perfectă

Odată ce știți de unde veți pleca și ce tip de ambarcațiune doriți, puteți folosi motorul nostru de căutare pentru a găsi ambarcațiunea perfectă pentru dvs. Puteți filtra rezultatele în funcție de vârstă sau dimensiunea ambarcațiunii sau puteți alege dintr-o varietate de caracteristici. Sau cel mai simplu este să apelați la numărul de telefon de pe site.

Ambarcațiunile noastre din Mediterană au disponibilitate în timp real, astfel că, odată ce ați găsit ceea ce căutați, puteți rezerva imediat! Pentru a vă asigura ambarcațiunea, va trebui să plătiți un avans de 50% (restul sumei fiind datorat cu 6 săptămâni înainte de începerea închirierii). Dacă nu sunteți încă 100% sigur sau aveți nevoie de timp pentru a vă aduna echipa, puteți "ține" ambarcațiunea timp de 48 de ore contra unei taxe de doar 20 de euro, care va fi considerată prima plată pentru rezervarea dvs.

Prețurile noastre sunt competitive, deoarece colaborăm cu partenerii noștri de închiriere pentru a vă oferi cea mai bună valoare pentru bani. Puteți avea încredere că veți beneficia de o ambarcațiune de calitate la un preț excelent.

După ce ați efectuat rezervarea, un membru al echipei noastre va lua legătura pentru a discuta detaliile și planurile dvs., iar de acolo, sunteți pregătiți pentru o aventură de sailing de neuitat! Trebuie doar să vă ocupați de bilete de avion, dar putem să vă ajutăm cu restul - de la transferuri și asigurare pentru depozitul de securitate, până la adăugarea unui motor suplimentar, jucării de bord sau chiar wifi la bord.

Aveți întrebări? Dacă vă apare vreo nelămurire pe parcurs, suntem aici pentru a vă ajuta prin telefon sau e-mail, pentru a vă ghida în alegerea cea mai potrivită pentru dvs. Bon voyage!

Previous
Previous

Top 10 destinații de sailing din Europa pentru o vacanță de vis!

Next
Next

Ce face din Grecia alegerea supremă pentru o aventură nautică de neuitat?